Experts in huidverbetering en laserontharing
Declaratie bij zorgverzekeraar is mogelijk
telefoon: 06-21430999

Lpg endermologie is een intensieve bindweefselmassage. Het LPG apparaat lift, rolt en masseert de opgepakte huid en het onderhuids bindweefsel zodanig dat weefselblokkades worden opgeheven en vetophopingen losser raken en verminderen. De bloed- en lymfecirculatie worden gestimuleerd, zodat toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen sneller gerealiseerd kunnen worden. Het is 100% veilig en pijnloos. De werking van het apparaat is onderbouwd door ruim 128 wetenschappelijke studies.

Wat kunnen we behandelen met LPG endermologie?

  • Cellulite
  • Vastzittende vetophopingen
  • Huidverslapping
  • Volumeafname
  • Figuurcorrectie
  • Lipoedeem
  • Voor- en nabehandeling bij liposculptuur en liposuctie

Resultaat LPG endermologie

Het resultaat van de bindweefselmassage is dat vet- en vochtophopingen afnemen en de bindweefselstructuur verbetert. De vorming van elastinevezels en collageenvezels wordt gestimuleerd, zodat de huid steviger, soepeler, gladder en gezonder wordt. Je lichaam zal er gestroomlijnder uitzien. Afhankelijk van de levensstijl en lichamelijke veranderingen, zoals hormonale schommelingen, kunnen de resultaten enkele maanden tot enkele jaren aanhouden.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De ervaring heeft geleerd dat men in totaal gemiddeld tussen de 15-25 behandelingen nodig heeft. Het aantal benodigde behandelingen hangt af van de indicatie, de problematiek en jouw doelen. Na 8-10 behandelingen begin je meestal resultaat te zien. De ervaring heeft geleerd dat je in totaal gemiddeld tussen de 15-25 behandelingen nodig hebt .Er wordt begonnen met twee behandelingen per week. Wanneer het gewenste resultaat bereikt is, wordt de behandeling afgebouwd en zal een onderhoudsbehandeling van één maal per maand voldoende zijn om het resultaat te behouden. Voor de eerste tien behandelingen is het niet wenselijk dat de serie van twee behandelingen per week onderbroken wordt

Zone gericht behandelen

Hierbij behandelen we cellulite, huidversteviging, striemen, lymfedrainage.

ZONES: buik, benen geheel, billen, lovehandles, kuiten en armen

DETOX YOUR BODY

Hierbij activeer je de bloedsomloop om afvalstoffen af te voeren

RELAX YOUR BODY

Ontspanning van de spieren en verminderen van stress.

Heerlijk voor de lichamelijke en geestelijke ontspanning.

NEW MOM RECOVERY

Behandelingen gericht op het herstel en ondersteuning van het lichaam na zwangerschap en bevalling.

ANTI-CELLULITE

Hierbij behandelen we cellulite op het lichaam.