Experts in huidverbetering en laserontharing
Declaratie bij zorgverzekeraar is mogelijk
telefoon: 06-21430999


Op de nieuwe pagina voor donkere kringen mag de volgende tekst worden geplaatst met dezelfde afbeelding als de tegel donkere kringen:

Donkere kringen

Heb jij last van donkere kringen onder de ogen en heb je al meerdere dingen geprobeerd zonder resultaat? In bepaalde omstandigheden zijn donkere kringen onder de ogen gemakkelijk te verklaren. Bijvoorbeeld als je er een kort nachtje op hebt zitten. Vermoeidheid is de meest voorkomende oorzaak van donkere kringen, maar er zijn nog een aantal factoren die een rol kunnen spelen.

  • Vermoeidheid: slaaptekort kan ervoor zorgen dat je huid dof en bleek wordt, waardoor donkere weefsels en bloedvaten onder je huid te zien zijn. Door te weinig slaap kan vocht zich ook onder je ogen ophopen, waardoor ze gezwollen lijken. De donkere kringen die je ziet, zijn soms dus eigenlijk schaduwen van je gezwollen oogleden.
  • Leeftijd: naarmate je ouder wordt, wordt je huid dunner. Je verliest ook het vet en collageen dat nodig is om de elasticiteit van je huid te behouden. Als dit gebeurt, worden de donkere bloedvaten onder je huid zichtbaarder, waardoor het gebied onder je ogen donkerder wordt.

Behandelen

Naast producten zijn er een aantal behandelingen die kunnen worden ingezet om van donkere kringen af te komen. We kijken graag tijdens een vrijblijvend huidconsult met je mee wat het beste bij jouw huid past.