Experts in huidverbetering en laserontharing
Declaratie bij zorgverzekeraar is mogelijk
telefoon: 06-21430999

Laserontharing bij Sequoia Clinic

Welkom bij Sequoia Clinic! Wij zijn gespecialiseerd in het definitief verwijderen van ongewenste haargroei voor alle huidskleuren en haartypes. Met onze geavanceerde Gentle Max Pro Plus technologie bieden wij een veilige, effectieve en comfortabele ervaring.

  • Einde aan Dagelijks Scheren: Vergeet de dagelijkse routine van scheren en de daarbij komende huidirritaties of rode bultjes.
  • Langdurige Resultaten: Laserontharing vernietigt haarzakjes waardoor haargroei significant vermindert.
  • Geschikt voor Alle Huid- en Haartypes: Onze technologie is effectief op elke huidskleur en haartype.
  • Comfortabele behandeling: Dankzij het ingebouwde koelingssysteem van de Gentle Max Pro Plus is de behandeling comfortabel.

Dé specialist in definitief laserontharen.

Gespecialiseerd in het laseren van alle huidskleuren en haartypes!

Gediplomeerd huidspecialiste

Met een medische achtergrond!

Gentle Max Pro Plus

Dit apparaat zorgt ervoor dat wij het beste resultaat kunnen behalen op iedere huidskleur.

Gevestigd in Eindhoven.

Makkelijk bereikbaar + gratis parkeren.

Nooit meer huidirritaties of rode bultjes na het scheren

Eerlijk? Hoe fijn zou dat zijn…..!

Waarom laseren bij Sequoia Clinic?

Bij Sequoia Clinic zijn wij gespecialiseerd in het laseren van alle huidskleuren en haartypes.Wij zijn een van de eerste salons in Nederland die mogen werken met de allernieuwste Gentle Max Pro Plus.
Deze laser is wereldwijd de gouden standaard voor laserontharing.

De GentleMax Pro Plus combineert het beste van twee systemen (Nd:Yag & Alexandrite) en dit zorgt ervoor dat wij het beste resultaat kunnen behalen op iedere huidskleur. In tegenstelling tot vele andere lasers op de markt is de Gentle Max Pro Plus door de krachtige instellingen ook goed in te zetten voor de dunnere, lichtere haren. Deze ontharingslaser zorgt voor een doelmatig en zeer effectief resultaat.

Dit is wat we gaan doen:

Persoonlijke intake. Wij vinden het belangrijk dat je meteen thuis voelt bij ons. We starten met een intake zodat wij jouw wensen goed in kaart brengen. Wij leggen de behandeling aan je uit en hoe je de huid moet verzorgen. Pas als al jouw vragen beantwoord zijn starten wij met de behandeling.

Gratis intake inplannen

“Ik heb voor mijn eerste laserbehandeling een goede uitleg gekregen en ben uiterst vriendelijk geholpen. Beide dames zijn zeer professioneel”

— Sherida.

Meet Dina & Sara.

Hi wij zijn Dina & Sara en eigenaar van Sequoia Clinic in Eindhoven. Wanneer je bij ons in de salon komt gaan we samen met jou ervoor zorgen dat we jouw doel behalen: af van ongewenste haargroei.

Elke stap wordt afgestemd op je wensen, je huid- en haartype. Alles in overleg met jou zodat jij gedag kunt zeggen tegen ongewenste haargroei, ontharen en geen last meer hebt van huidirritaties en rode builtjes.

Start nu met laserontharen zodat jij helemaal ready bent voor de zomer

Liefs Dina & Sara

Gratis intake inplannen

Onze werkwijze

Wij gaan samen voor het allerbeste resultaat! Ons doel is dat jij tevreden onze salon verlaat. Tijdens de laserontharing behandeling kunnen wij 80% tot 90% van de haren vernietigd worden. Doorgaans zijn er meerdere behandelingen nodig, omdat de haren zich in verschillende groeifases bevinden.

01Unieke deal!

Om jou kennis te laten maken met de voordelen van laserontharen hebben wij een unieke aanbieding speciaal voor jou, zodat je kennis met onze salon kan maken.

Wil jij jouw Schaamstreek (inclusief bilnaad), volledige benen en oksels laseren? Dat kan nu voor €150,- in plaats van €250 euro!!

Wil jij andere zones laseren? Dit kan natuurlijk ook. Via de onderstaande knop kun je deze inplannen!

02 Vertrouw ons

Wij zijn gespecialiseerd in laser ontharen als gediplomeerd huidspecialistes met beiden een medische achtergrond. We starten altijd met een intake zodat wij jouw wensen goed in kaart brengen. Wij leggen de behandeling aan je uit en hoe je de huid moet verzorgen. Pas als al jouw vragen beantwoord zijn starten wij met de behandeling.

03 Laser ontharing behandeling

Als je scheert, haal je slechts oppervlakkig haren weg waardoor haartjes blijven groeien. Wanneer je wilt dat haren definitief wegblijven, is het belangrijk dat je de haargroei bij de wortel aanpakt. Met een laserstraal worden de haarzakjes vernietigd, waardoor er geen haren meer teruggroeien.

Na iedere behandeling komen er minder haren terug en zullen de haren steeds minder stug aanvoelen. Dit resulteert in een egale huid zonder scheerirritaties, ingegroeide haren of ontstekingen. Na 2 à 3 weken na de behandeling vallen de haartjes uit. Al na de eerste behandeling zullen bijna alle haren enkele weken weg zijn, daarna komen de haren weer in de groeifase: dit is het moment dat je weer terugkomt voor een behandeling.

04 Haarvrij de zomer in!

De winter is hét moment om te starten met laserontharen om in de zomer haarvrij te zijn.

Gratis intake inplannen

Hele fijne sfeer binnen de salon. Er werd kundig fijn gecommuniceerd. De behandeling verliep goed en werd goed begeleid. Helemaal top!
Sofia

Leuke en vriendelijke dames! Hele goede service! Je wordt goed geïnformeerd over de behandeling en tijdens het herstelproces kun je altijd met vragen bij ze terecht. Deze worden ook snel beantwoord. Ik ben tevreden!
Najat

Zeer uitgebreide intake gehad alles goed uitgelegd en ze pushen ook niet om van alles aan te smeren kwa producten, eerst de problemen aanpakken en daarna kijken welke productenlijn bij mijn huid past, daar houd ik van!
Pamela

Meestgestelde Vragen

Bij Sequoia Clinic zijn wij gespecialiseerd in het laseren van alle huidskleuren en haartypes. Wij zijn een van de eerste salons in Nederland die mogen werken met de allernieuwste Gentle Max Pro Plus.

Onze salon is gevestigd in Eindhoven. Je kan voor de deur parkeren en wij zijn goed bereikbaar.

Sequoia Clinic
Franse Baan 590D

5627 JM Eindhoven

Door de kracht van de allernieuwste Gentle Max Pro Plus zijn er gemiddeld 4-6 behandelingen nodig. Dit hangt natuurlijk ook af van de huid- en haarconditie.

Geen zorgen, wij begeleiden je door de behandeling. Wist je dat wij gebruik maken van een speciaal koelingssysteem? Door de constante koeling van de huid wordt de behandeling comfortabeler.

De eerste 24 uur na de behandeling mag er geen gebruik gemaakt worden van de sauna of stoombad. Lange warme douches zijn afgeraden.

Je kunt je voorbereiden op de behandeling door je 2 a 3 dagen voor de behandeling te scheren. Mocht je normaalgesproken je haren waxen dan adviseren wij om minstens 6 weken voor de laserafspraak te beginnen met scheren.

Daarnaast mag je 6 weken voor de behandeling geen gebruik maken van de zonnebank of direct zon contact.

Zien wij je snel?

Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen in onze salon!

Gratis intake inplannen