Experts in huidverbetering en laserontharing
Declaratie bij zorgverzekeraar is mogelijk
telefoon: 06-21430999

LPG Endermologie bij Sequoia Clinic

Wij zijn gespecialiseerd in LPG Endermologie. Lpg Endermologie is een intensieve bindweefselmassage die we inzetten voor het behandelen van cellulite, pijnlijke benen en afslanken. Met de allernieuwste LPG Alliance Cellu M6 behandelen wij effectief, veilig en 100% pijnloos.

  • Langdurige resultaten: Onze technologie is effectief en zorgt voor langdurige, blijvende resultaten.
  • Geschikt voor alle leeftijden: LPG is in te zetten voor alle leeftijden.
  • Comfortabele behandeling: Ten opzichte van andere behandelmethodes is LPG volledig pijnloos!

De specialist in LPG Endermologie!

Gediplomeerd huidspecialiste

Met een medische achtergrond!

LPG Alliance Celluma M6

Door wetenschap ondersteunde apparatuur!

Gevestigd in Eindhoven.

Makkelijk bereikbaar + gratis parkeren.

Nooit meer last van cellulite, putjes in de benen of pijn in de benen?

Eerlijk? Hoe fijn zou dat zijn…..!

Waarom LPG Endermologie bij Sequoia Clinic?

Bij Sequoia Clinic zijn wij gespecialiseerd in het behandelen met LPG Endermologie. Het apparaat waar wij mee werken is wereldwijd de gouden standaard voor het behandelen van cellulite, vetophoping en andere indicaties.

Lpg endermologie is een intensieve bindweefselmassage. Het LPG apparaat lift, rolt en masseert de opgepakte huid en het onderhuids bindweefsel zodanig dat weefselblokkades worden opgeheven en vetophopingen losser raken en verminderen. De bloed- en lymfecirculatie worden gestimuleerd, zodat toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen sneller gerealiseerd kunnen worden. Het is 100% veilig en pijnloos. De werking van het apparaat is onderbouwd door ruim 128 wetenschappelijke studies.

Dit is wat we gaan doen:

Persoonlijke intake. Wij vinden het belangrijk dat je meteen thuis voelt bij ons. We starten met een intake zodat wij jouw wensen goed in kaart brengen. Wij leggen de behandeling aan je uit en hoe je de huid moet verzorgen. Pas als al jouw vragen beantwoord zijn starten wij met de behandeling.

Afspraak maken

“Ik heb meerdere LPG behandelingen gehad bij Sequoia Clinic. In het begin was ik heel sceptisch maar nu ben ik super blij dat ik het heb gedaan. Ik begin resultaat te zien en het allerbelangrijkste is dat ik weer zelfvertrouwen begin te krijgen!”

— Samantha.

Meet Dina & Sara.

Hi, wij zijn Dina & Sara en eigenaresses van Sequoia Clinic in Eindhoven. Wanneer je bij ons in de salon komt gaan we samen met jou ervoor zorgen dat we jouw doel behalen: af van cellulite, plaatselijke verhoging of pijnlijke benen.

Elke stap wordt afgestemd op je wensen, je huid- en leeftstijl. Alles in overleg met jou zodat jij gedag kunt zeggen tegen cellulite, een onrustige huid of pijnlijke benen.

Liefs Dina & Sara

Laten we samen aan de slag gaan!

Onze werkwijze

Wij gaan samen voor het allerbeste resultaat! Ons doel is dat jij tevreden onze salon verlaat. Tijdens de laserontharing behandeling kunnen wij 80% tot 90% van de haren vernietigd worden. Doorgaans zijn er meerdere behandelingen nodig, omdat de haren zich in verschillende groeifases bevinden.

01Unieke deal!

Om jou kennis te laten maken met de voordelen van laserontharen hebben wij een unieke aanbieding speciaal voor jou, zodat je kennis met onze salon kan maken.

Wil jij jouw Schaamstreek (inclusief bilnaad), volledige benen en oksels laseren? Dat kan nu voor €150,- in plaats van €250 euro!!

Wil jij andere zones laseren? Dit kan natuurlijk ook. Via de onderstaande knop kun je deze inplannen!

02 Vertrouw ons

Wij zijn gespecialiseerd in laser ontharen als gediplomeerd huidspecialistes met beiden een medische achtergrond. We starten altijd met een intake zodat wij jouw wensen goed in kaart brengen. Wij leggen de behandeling aan je uit en hoe je de huid moet verzorgen. Pas als al jouw vragen beantwoord zijn starten wij met de behandeling.

03 Laser ontharing behandeling

Als je scheert, haal je slechts oppervlakkig haren weg waardoor haartjes blijven groeien. Wanneer je wilt dat haren definitief wegblijven, is het belangrijk dat je de haargroei bij de wortel aanpakt. Met een laserstraal worden de haarzakjes vernietigd, waardoor er geen haren meer teruggroeien.

Na iedere behandeling komen er minder haren terug en zullen de haren steeds minder stug aanvoelen. Dit resulteert in een egale huid zonder scheerirritaties, ingegroeide haren of ontstekingen. Na 2 à 3 weken na de behandeling vallen de haartjes uit. Al na de eerste behandeling zullen bijna alle haren enkele weken weg zijn, daarna komen de haren weer in de groeifase: dit is het moment dat je weer terugkomt voor een behandeling.

04 Heel het jaar door veilig laseren

Wij laseren het gehele jaar door. Door de uitgebreide lasertechnieken kunnen we het gehele jaar veilig laseren. Ook in de zomer kun jij behandeld worden!

Laten we samen aan de slag gaan!

Hele fijne sfeer binnen de salon. Er werd kundig fijn gecommuniceerd. De behandeling verliep goed en werd goed begeleid. Helemaal top!
Sofia

Leuke en vriendelijke dames! Hele goede service! Je wordt goed geïnformeerd over de behandeling en tijdens het herstelproces kun je altijd met vragen bij ze terecht. Deze worden ook snel beantwoord. Ik ben tevreden!
Najat

Zeer uitgebreide intake gehad alles goed uitgelegd en ze pushen ook niet om van alles aan te smeren kwa producten, eerst de problemen aanpakken en daarna kijken welke productenlijn bij mijn huid past, daar houd ik van!
Pamela

Meestgestelde Vragen

Ja deze behandeling is voor iedereen geschikt. We behandelen alle leeftijden en kunnen meerdere indicaties behandelen.

  • Cellulite
  • Vastzittende vetophopingen
  • Huidverslapping
  • Volumeafname
  • Figuurcorrectie
  • Lipoedeem
  • Voor- en nabehandeling bij liposculptuur en liposuctie

Het aantal benodigde behandelingen hangt af van de indicatie, de problematiek en jouw doelen. Gemiddeld zijn 10 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

Het resultaat van de bindweefselmassage is dat vet- en vochtophopingen afnemen en de bindweefselstructuur verbetert. De vorming van elastinevezels en collageenvezels wordt gestimuleerd, zodat de huid steviger, soepeler, gladder en gezonder wordt. Je lichaam zal er gestroomlijnder uitzien. Afhankelijk van de levensstijl en lichamelijke veranderingen, zoals hormonale schommelingen, kunnen de resultaten enkele maanden tot enkele jaren aanhouden.

Geen zorgen, wij begeleiden je door de behandeling. Wist je dat wij LPG een van de weinige methoden waarbij bindweefsel pijnloos los gemasseerd kan worden?

Door de behandeling komen veel afvalstoffen vrij. Wij adviseren dan ook altijd om minstens 1 liter water te drinken na de behandeling om bijvoorbeeld hoofdpijn te voorkomen.

Zien wij je snel?

Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen in onze salon!

Laten we samen aan de slag gaan!