Experts in huidverbetering en laserontharing
Declaratie bij zorgverzekeraar is mogelijk
telefoon: 06-21430999

Sequoia Clinic is een huidkliniek in Eindhoven. Wij focussen ons op huidverbetering en staan voor kwaliteit, kundigheid en de allerbeste zorg. Wij werken uitsluitend met de nieuwste apparatuur en behandelingen op de huidige markt. Hierdoor kunnen we kwaliteit en resultaat garanderen. Daarnaast werken wij uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten.

Elke huid is anders en daarom zorgen wij voor een persoonlijke benadering. Tijdens een intakegesprek brengen we de huidconditie en algehele gezondheid in kaart om een persoonlijk en uitgebreid behandelplan op te kunnen stellen. Een intake is bij ons altijd gratis en vrijblijvend.

Onze salon is te vinden in de Achtse Barrier en is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Je kunt bij ons voor de deur gratis parkeren.

Over ons

Wij zijn Sara & Dina. Zussen en eigenaressen van Sequoia Clinic. We zijn allebei gediplomeerd huidspecialiste en hebben een grote passie voor de huid. Naast huidspecialisten hebben we ook een medische achtergrond en zijn we constant bezig met ons te ontwikkelen en te groeien. Wij staan voor het verlenen van een goede service en een eerlijke benadering.

Wij verwelkomen je graag!