Experts in huidverbetering en laserontharing
Declaratie bij zorgverzekeraar is mogelijk
telefoon: 06-21430999

Dermaclear

De dermaclear is een krachtige behandeling voor het intensief reinigen, exfoliëren en hydrateren van de huid. De behandeling bestaat uit 3 onderdelen.

Na de behandeling heb je meteen een stralende, gezonde en zachte huid waardoor de resultaten meteen te zien en te voelen zijn.

De Dermaclear uitgelegd in stappen

  1. Eliminieren en exfoliëren: verwijderen van dode huidcellen van de bovenste huidlaag door middel van alphahydroxylzuur (AHA).
  2. Losweken en reinigen: Dieptereiniging van de huid door middel van salicylzuur (BHA) zodat voedende en hydraterende oplossingen beter geabsorbeerd worden.
  3.  Verzorgen en hydrateren: voedende bestanddelen en antioxidanten worden in de huid gebracht waardoor de huid wordt gevoed en gezond uitziet.

Voor wie?

De DermaClear is geschikt voor iedere leeftijd en huidtypen. Ook is de dermaclear ideaal in te zetten voor een speciale gelegenheid omdat de huid geen hersteltijd nodig heeft. Ook zwangere vrouwen mogen deze behandeling ondergaan.

Wat kunnen we met de dermaclear behandelen?

  • Doffe en grauwe huid
  • Onzuiverheden
  • Vette huid met grove poriën
  • Verwaarloosde huid
  • Vermoeide huid

Dermaclear & go

Dermaclear behandeling met de 3 standaard stappen.

Dermaclear & hydrate (voor de droge huid)

Dermaclear behandeling met de standaard 3 stappen waarbij een extra voedend masker aan de behandeling wordt toegevoegd.

Dermaclear & Clean (voor acne & vettige huid)

Dermaclear behandeling met de standard 3 stappen waarbij extra aandacht gegeven wordt aan het intensief reinigen van de acne gevoelige en onzuivere huid.

Dermaclear & Glow

Dermaclear behandeling met de standaard 3 stappen. Deze behandeling bestaat naast de dermaclear behandeling ook uit Dermaplaning. Dit is het verwijderen van dode huidcellen en donshaartjes door middel van een chirurgisch mesje. De donshaartjes groeien door deze behandeling niet dikker terug.

FAQ