Experts in huidverbetering en laserontharing
Declaratie bij zorgverzekeraar is mogelijk
telefoon: 06-21430999

Meten is weten!

De eerste stap naar een mooie en gezonde huid is dan ook het maken van een goede analyse. We weten dat iedere huid anders is en daarom houden we voordat we een behandeling uitvoeren eerst een consult. Dit doen we door gebruik te maken van de Meitu. Met dit analyse apparaat kunnen we niet alleen de diepere huidlagen en verschillende huidproblemen waarnemen maar krijgen we ook een goed beeld van de conditie en gezondheid van de huid.

Wat kunt u verwachten van het consult?

  • We stellen u een aantal vragen met betrekking tot uw gezondheid, allergieën en welke behandelingen u eerder heeft gehad.
  • We maken een uitgebreide huidanalyse van uw huid. Dit doen we met de Meitu. Met dit apparaat kunnen we de huidconditie en diverse huidproblemen beter in kaart brengen.
  • We geven u een uitgebreid advies met betrekking tot de behandelingen, producten voor thuisgebruik en leefstijl.

Maak een afspraak

Behandeling op advies

Weet u niet welke behandeling u moet kiezen maar wilt u wel direct behandeld worden. Boek dan een Behandeling op advies afspraak in. Dan hebben we voldoende tijd om de huid uitgebreid te bekijken en direct te behandelen.

Maak een afspraak

Acne consult

Acne kan erg vervelend zijn. Vooral als u van alles al heeft geprobeerd en er geen (of tijdelijk) resultaat te zien is.

Bij het acne consult gaan wij proberen te achterhalen wat de reden is dat u acne heeft. Dit doen we door een uitgebreide vragenlijst aan u voor te leggen met betrekking tot uw gezondheid en leefstijl en een huidscan te maken met onze analyseapparaat de Meitu.

Aan de hand van de resultaten van de scan met de Meitu en de vragenlijst bepalen we de ernst van uw acne en maken we een op maat gemaakte plan van aanpak zodat u snel en blijvend resultaat zult zien.