Experts in huidverbetering en laserontharing
Declaratie bij zorgverzekeraar is mogelijk
telefoon: 06-21430999

Acne en onzuiverheden

Heb jij wel eens last van puistjes of ontstekingen in de huid? Acne is een veelvoorkomend en vervelend huidprobleem. Ook onzuiverheden (mee-eters) komen vaak voor.

Lees meer

Droge huid

Een droge huid voelt niet fijn aan. Heb jij weleens last van een trekkerige, doffe of zelfs een schilferige huid?

Lees meer

Donkere kringen

Heb jij last van donkere kringen onder de ogen? Heb je al verschillende producten gebruikt zonder resultaat? Lees verder voor meer informatie!

Lees meer

Grove poriën

HHet is normaal om textuur op de huid te zien. Soms komt het echter voor dat de huidtextuur erg zichtbaar is, bijvoorbeeld om dat je last hebt van grove poriën. Heb jij last van zichtbare poriën?

Lees meer

Cellulite

Bobbeltjes en putjes op de billen en (boven)benen komt bij 80 tot 98% van de vrouwen na de pubertijd voor. Dit wordt ook wel cellulite of een sinaasappelhuid genoemd. Een gezond voedingspatroon en veel beweging kan helpen. Heb jij hier last van en wil je dit verminderen?

Lees meer

Pigmentatie

Pigmentatie op de huid kent verschillende oorzaken. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens de zwangerschap melasma ontwikkelen of zijn er pigmentvlekken door zonschade ontstaan. Vaak lukt het niet om hier zelf van af te komen of het te camoufleren met make-up. Wij helpen je hier graag bij verder.

Lees meer