Experts in huidverbetering en laserontharing
Declaratie bij zorgverzekeraar is mogelijk
telefoon: 06-21430999

Een droge huid voelt niet fijn aan. Heb jij wel eens last van een trekkerige, doffe of zelfs schilferige huid? Hier is gelukkig een hoop aan te doen.

Veel mensen halen een droge huid en een vochtarme huid door elkaar, toch is dit niet helemaal hetzelfde. Bij een droge huid is de huidbarrière beschadigd, waardoor er vocht uit de huid kan ontsnappen en de huid kan uitdrogen. Een droge huid voelt vaak kwetsbaar en trekkerig aan. Bij een vochtarme huid bevat de huid niet genoeg water. Deze huid ziet er vaak dof uit en laat al snel fijne lijntjes en rimpeltjes zien.

Hoe ontstaat een droge huid?

  • Huidveroudering: hoe ouder we worden, hoe meer moeite ons lichaam heeft om vocht in de huid vast te houden. Dit komt door een verzwakking van de huid.
  • Extreme kou of warmte
  • Overmatig gebruik van zeep
  • Onvoldoende water drinken
  • Onjuist gebruik van huidproducten

We kijken graag met je mee wat we kunnen doen om dit samen met jou op te lossen. Vaak helpen de juiste producten je al enorm goed om je huidbarrière in balans te krijgen.
Ook kunnen we de Dermaclear inzetten om jouw huid een hydratatieboost te geven.

Ben jij benieuwd naar wat we jou kunnen adviseren? Boek dan jouw vrijblijvende intake om te kijken wat het beste bij jouw huid past.