Experts in huidverbetering en laserontharing
Declaratie bij zorgverzekeraar is mogelijk
telefoon: 06-21430999

Pigmentatie komt erg vaak voor en kent verschillende oorzaken. Zoals een verstoorde hormoonbalans, huidveroudering, zonschade, zwangershap en medicatiegebruik. Oppervlakkig gelegen pigment is goed te behandelen met een pigmentatiepeeling. Dieper gelegen pigment is soms erg lastig om weg te krijgen. Hiervoor heeft Mesoestetic de Cosmelan behandeling ontwikkeld.

Cosmelan

De meest effectieve behandeling ter wereld voor verschillende vormen van pigmentatie. Deze behandeling wordt wereldwijd ingezet door huidtherapeuten en dermatologen om diepliggende pigmentvlekken te behandelen. De behandeling bestaat uit 1 intensief masker en een halfjaar follow up. Thuisproducten t.w.v. €335 zijn in de prijs inbegrepen.

Indicaties voor deze behandeling:
  • Zwangerschapsmasker (melasma)
  • Ouderdomsvlekken
  • Sproeten
  • Zonschade
  • Pigment na beschadiging of ontsteking (post inflammatoire hyperpigmentatie)

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes.

Pigmentatie peeling

Een chemische peeling zorgt voor het verwijderen van de bovenste huidlaag. De huid wordt hierdoor gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Dit is een milde chemische peeling ter bestrijding van oppervlakkige pigmentatie. Hierdoor wordt zonschade herstelt en verdwijnt de grove huidstructuur, waardoor de huid strakker en gladder oogt.

FAQ